• Gratis verzending vanaf €100,-
  • 100% Gerecyclede verpakking
  • Rechtstreeks van de kwekerij

Privacy Policy

[Updated 08/06/2021]

 

Via Topplantenshop.nl (een handelsnaam van Toponlineshop BV)  verwerken wij persoonsgegevens. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van onze webshop (www.topplantenshop.nl) en de daarop ontsloten dienstverlening van Toponlineshop BV

 

Ons privacybeleid
Topplantenshop.nl hecht veel waarde aan dat onze diensten transparant en betrouwbaar zijn. Daarbij vinden wij belangrijk dat u weet welke persoonsgegevens wij verwerken en hoe deze worden gebruikt en gedeeld.

 

Wat zijn persoonsgegevens?
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bepaalt dat een persoonsgegeven elk gegeven is over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon herleidbaar is.

 

Over ons
Toponlineshop BV (hierna “topplantenshop”), Biesveld 26, (4814 NW) Rijsbergen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82884366, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in dit privacy statement.

Doeleinden waarvoor wij persoonsgegevens verwerken:

- Bestellingen te kunnen verwerken
- Uw persoonlijk account aan te maken en onderhouden
- Klantenservice: afhandeling van vragen opmerkingen en klachten
- Analyses ter ontwikkeling van onze diensten, producten en website-
- Verzending van nieuws, acties en aanbiedingen per e-mail
- Ter ondersteuning van onze marketingcommunicatiecampagnes

 

Bewaartermijnen  
Topplantenshop bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking en/of zo lang de wet ons verplicht om uw gegevens te bewaren. U kunt aangeven dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken en uw gegevens / uw account te verwijderen via: [email protected].

 

Hoe we uw gegevens beschermen?
Op grond van artikel 32 van de AVG zijn wij verplicht om passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om het verlies en/of de onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens te voorkomen.

 

Veiligheid
Wij besteden veel aandacht aan het beveiligen van persoonsgegevens. Zo worden de gegevens die je bij het verzenden op de website invoert versleuteld en worden de gegevens via een beveiligde verbinding verzonden.

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wanneer onze dienstverlening wijzigt, moeten wij onze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacy- en cookieverklaring voor de meest actuele informatie.

 

Jouw rechten
Je hebt het recht om geïnformeerd te worden over wat we met je gegevens doen en de reden dat wij uw gegevens nodig hebben. Dit doen wij door middel van deze privacyverklaring.
Naast het recht om geïnformeerd te worden, heeft u de volgende rechten:

Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen:

- Inzage krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- Het laten corrigeren van foute persoonsgegevens
- Het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
- Intrekken van toestemming
- Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
- Het laten beperken van de verwerking Het (laten) overdragen van persoonsgegevens

 

Cookies
Op onze website gebruiken we cookies. Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het device (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het device.

Wij gebruiken cookies om:

- Functionaliteiten op de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies)
- Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische        cookies)
- Je gepersonaliseerde advertenties te kunnen tonen (marketing cookies).

Deze cookies verzamelen de volgende gegevens:

- IP-adres
- Cookie-ID
- Website- en klikgedrag
- Refferer-URL

 

Klachten
Bij klachten over bijvoorbeeld de manier waarop wij uw gegevens gebruiken of hoe wij reageren op uw privacy gerelateerde vragen, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Als u vragen heeft over dit privacy statement of uw rechten als betrokkene wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »